06-41218148

 

UIT-JE in Baarn

Ben jij er aan toe om te ONTVANGEN en jezelf te kunnen ZIJN en weer te gaan FLOREREN?

De ware oorzaak van stress is niet een druk leven. Het is de machteloosheid die we erbij voelen. Het gevoel dat we geen invloed op de omstandigheden hebben is de sterkste prikkel voor stressreacties.

-Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou-

Zit je vast privé of in je werk en presteer je niet volgens de verwachtingen. Is je motivatie om welke reden dan ook beperkt? Ben jij degene die kampt met gevoelens van onzekerheid, faalangst en perfectionisme?

Zou je liever op zoek willen gaan naar welke frisse manieren van werken wel bij jou passen?

Nieuwsgierig geworden wat dit voor jou kan betekenen en wat we samen kunnen ontdekken?

Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek of -behandeling

Geef je meteen op of bel: info@ppscoaching.nl / 06-41218148

Kosten: kennismaking € 25,- (30 minuten), mocht je aansluitend interesse hebben in een strippenkaart voor 5 shiatsubehandelingen van 45 -50 minuten dan betaal je  € 295,-. Een losse behandeling kost € 65,-

LEER TE ONTVANGEN

Is het jou op dit moment onvoldoende duidelijk wat je nu echt wilt en krijg je te weinig ruimte om te groeien, waardoor je wel vooruit wilt maar niet echt verder komt? Word je wel voldoende gezien, gehonoreerd en aangemoedigd of heb je eerder de indruk dat je niet volledig tot bloei komt?

Mijn aanpak is gericht op innerlijke transformatie en biedt daardoor een krachtige methode om naar de kern van jouw vraag of probleem te gaan. Dit geeft meer diepgang en inzicht en maakt daarmee de aanpak voor jou succesvoller.

Of je nu (hooggevoelig) zzp’er, manager of leidinggevende bent of gewoon iemand die denkt het wel te redden zonder hulp. Of dat je het maar over je heen laat komen en dus niet eerlijk toe wilt geven dat het je teveel is. Ik nodig je uit met mij op zoek te gaan naar de mogelijkheden die van betekenis zijn voor jou door vernieuwende bewustwording en zingeving

YOU ARE BORN TO SHINE

Mail: info@ppscoaching.nl of

Bel: 06-41218148