06-41218148

Welkom bij PPS Coaching

Inmiddels bestaat PPS Coaching en deze website al weer enige tijd. Ik werk al sinds 2003 als zelfstandig Lifecoach en daarnaast heb ik mijn praktijk uitgebreid met shiatsutherapie. Binnenkort is het ook mogelijk om met je aanvullende ziektekostenverzekering een deel van je shiatsubehandeling bij mij vergoed te krijgen. Houd dus de informatie op de site in de gaten.

Ik begeleid professionals bij terugkeer naar werk en ter voorkoming van langdurig verzuim bij (werkgerelateerde) psychische klachten. Daarbij coach ik afdelingsmanagers en/of leidinggevenden.

De coaching kan plaatsvinden in het bedrijf of in mijn eigen praktijk op locatie Baarn of op locatie Egmond aan Zee. Voor de shiatsutherapie kom je naar locatie Baarn.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op.

Paola Scheffers

PPS-Coaching-logo