06-41218148

Met de TotalBalance Coaching methode help ik jou inzicht te krijgen in de persoon die je bent, wat je kunt leren van het verleden en hoe je met een persoonlijk plan doelen ook echt gaat bereiken.

Ik help hoogopgeleide gevoelige zelfstandige Christen vrouwen en dus jou!

Vrouwen die de lat te hoog leggen, alles zoveel mogelijk zelf en perfect willen doen, geen hulp willen of durven vragen en moeite hebben  de eigen grenzen aan te geven, naar een passende gewoonte die wel vol te houden is, zodat zij/ jij weer meer plezier gaat ervaren.

Met de TotalBalance Coaching methode ga jij ontdekken:

Hoe jij de persoon bent geworden die je nu bent (Persoonlijke historie). 

En nadenken over jouw specifieke hulpvraag. Zoals: dat je het moeilijk vindt te onderkennen dat je de lat te hoog legt en dat de ander zich aan jou zou moeten aanpassen. Dat de ander dat niet doet en dat jij daar dan slachtoffer van bent. Dat jij nu niet ziet dat er een ander perspectief is en dat jij een mogelijk selectieve waarneming hebt en dat je al helemaal niet zou weten hoe dit te veranderen.  Kortom je loopt vast of je voelt burn-out verschijnselen. Ik ga je helpen van Pijn naar Perspectief te komen. Op die manier sta je stil bij de pijn uit je verleden om de ideale dromen van je hart te kunnen ontdekken.

We gaan onderzoeken wat wél een goede passende gewoonte voor je is (Persoonlijke analyse)

Wat maakt iets een goede en passende gewoonte voor jou? Welke dingen kun je leren van je verleden? Wat staat je nu in de weg en hoe vinden we een manier die wel voor je werkt en bij je past? Welke unieke talenten, mogelijkheden en passies heb je? Wat zijn jouw energievreters en – gevers nu.

Wat is je relatie met God en wat wil je over hem ontdekken (al biddend), wat wil God van je? Wat wil Hij jou laten zien?

Tenslotte gaan we in het Persoonlijk plan de doelen stellen.

Doelen voor jouw ideale leven en het gedrag dat noodzakelijk is voor de verandering die jij wenst en dat jij jezelf hierbij gaat supporten de juiste dingen aan te pakken, zodat jij je doel ook echt  gaat bereiken. (Verandering geeft mogelijk ook verlies aversie: het niet willen opgeven van zekerheden en stabiliteit en gevoelens van schaamte (nooit goed genoeg zijn en/of wie denk je wel dat je bent?)). Op die manier krijg je een krachtig en praktisch instrument in handen om gedegen te werken aan een gelukkiger, lichter en vrijer leven.

Het werkt inspirerend om dit samen te doen en het helpt jou om de juiste stappen te zetten die je nodig hebt om in balans te komen met God, jezelf en je omgeving.