Een organisatie die werkt?

Maakt uw organisatie het verschil?

Stelt u zichzelf wel eens de vraag ‘wat maakt in mijn organisatie het verschil’? Of hebt u het te druk met de waan van de dag en wordt uw agenda bepaald door wensen en eisen van anderen. Hebt u daardoor het gevoel vaak meer achter de feiten aan te lopen dan optimaal gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten in uw organisatie?

Kortom: doet u en uw organisatie nog wat werkt?

Vele startende ondernemingen hebben kwaliteiten die met ontdekken, vernieuwen, spelenderwijs leren en verbeteren te maken hebben. Er is ruimte voor creativiteit, uitproberen en samen leren om uiteindelijk iedere keer weer verder te komen.

Op enig moment raken we die open en nieuwsgierige blik hoe langer hoe meer kwijt. En rationaliseren we ons vermogen om ook met onze voelsprieten (sensibiliteit) ons werk te doen volledig weg. In het beste geval overleeft u en uw bedrijf dat (nog een tijdje). In het slechtste geval wordt u ingehaald door nieuwe starters of nieuwkomers en hebt u het nakijken.

Weer met wilskracht aan het werk?

Wellicht voelt u zich aangesproken en wilt u een andere koers gaan varen. En bent u zich bewust dat er iets moet gebeuren! Dat er weer aandacht moet komen voor sensitiviteit in uw organisatie en dat directie, leidinggevenden en medewerkers weer fluitend naar hun werk kunnen komen. Dat uw personeel samen met u masters of change worden in plaats van enemies of change. Dat de kwaliteiten van uw organisatie op die manier weer volledig kunnen worden aangesproken en worden ingezet.

Spreekt u dit aan en zoekt u een sparring partner, begeleider of coach? Bel of mail dan met PPS Coaching, waar Passie en Potentieel samenkomen

Bel 06-41218148 of mail naar info@ppscoaching.nl