Wie is Paola Scheffers?

Met massagetechnieken & Coaching help ik mensen vanuit hun lichaam hun geest weer in balans te krijgen.

Achtergrond en CV

  • Gymnasium A
  • Rechten Rotterdam
  • Diverse managementfuncties/ HR (Electrotechniek & Retail)
  • Opleiding Lifecoach
  • Opleiding Shiatsu therapeut
  • Meer dan 10 jaar ervaring als coach
  • Moeder van 4 kinderen

Paola is:

Werken met hoofd – hart – lichaam. Praktisch en direct aan de slag. Meteen resultaat. Geen praatsessies maar het lichaam laten spreken. Ontspannend, verkwikkend. Maatwerk: iedere cliënt en iedere sessie unieke aanpak

We werken aan:

stress, vermoeidheid, slapeloosheid, burn-out, lichamelijke klachten, assertiviteit

Voor wie?

Heb jij last van vermoeidheid, moeite met inslapen, doorslapen en opstaan? Zit je veel in je hoofd, pieker je over je werk en wat er thuis speelt? Zit je in een andere levensfase en zoek je invulling en jouw rol daarin? Je bent gestresst, vermoeid, uitgeblust en hebt last van concentratieproblemen, verlies van controle en je mist het overzicht. Je vindt het lastig om grenzen te stellen en bent de regie over je leven kwijt. Je bent snel uit je evenwicht en je mist balans. Je hebt allerlei lichamelijke klachten zoals rugpijn, gewrichtspijn en stijfheid. Daarnaast vind je het lastig om scherp te krijgen wat er nu echt speelt en wat dus nodig is/ wat jij nodig hebt.

Sessies

In een sessie kijken we wat er speelt (diagnose) en wat nodig is. Na deze korte intake gaan we aan de slag. Afhankelijk van wat er speelt wordt een vorm van massage (ontspannend of meer therapeutische shiatsu) of een andere vorm van lichamelijke oefening ingezet. De signalen van het lichaam die naar boven komen door de inzet van massage helpen bij het scherp krijgen van wat er speelt en werken direct ontspannend. Op basis hiervan wordt de volgende stap bepaald: huiswerk en/of een afspraak voor een volgend keer.

Een sessie duurt max 1,5 uur en vindt plaats in de praktijkruimte bij Paola thuis.

Wil je een afspraak? >>>> klik dan hier